Raisio, Järviniitty, valmistuminen v. 2024.
Omakotitalo 120m² huoneistoala, 4mh, avokeittiö/ruokahuone/olohuone, wc, kph/wc,  s, vh, khh, tt, puolilämmin varasto, kylmä varasto, kahden auton katos.

Moderni, valoisa ja avara koti


Nyt myynnissä!
Tumma, ympäristöönsä upeasti sulautuva talo kutsuu astumaan sisään säänsuojaan sijoitetusta ulko-ovestaan. Eteiseen astuessa valo tulvii sisään suurista, lattiaan asti ulottuvista ikkunoista. Eteinen on varustettu runsaalla säilytystilalla valaistuin liuokuovikaapein ja peilein. Avaruus ja valoisuus jatkuvat keittiössä ja olohuoneessa, missä ovat suuret ikkunat ja lasinen tuplaovi terassille. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia. Erillisen wc:n lisäksi kylpyhuoneen yhteydessä on toinen wc. Tyylikäs sauna on tilava ja kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla. Kodinhoitohuoneesta on käynti suoraan ulos terassille. Terassi on iso ja suurilta osin katettu. Sinne mahtuvat helposti sekä ruokailu- että oleskelukalusteet. Auringosta voi nauttia aurinkotuoleilla ja katoksen alle mahtuu halutessa ulkoallas. Rakennuksen pohjaratkaisu on toimiva. Kaikki sijaitsee kätevästi yhdessä tasossa ja makuuhuoneita voi tarpeen mukaan muuttaa kirjastoksi, kuntosaliksi tai työhuoneeksi. Lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti nykyaikaisella vesi-ilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Rakennukseen tulee DNA:n valokuitukaapeli, mihin on mahdollista liittyä ja saada nopea, kiinteä internet- ja tv-yhteys. Ulkoa on käynti erilliseen, lämpimään varastoon. Varastossa on leveä tuplaovi, mitä kautta sinne pääsee helposti siirtämään kulkupelejä tai harrastusvälineitä. Rakennuksessa on lisäksi toinenkin varasto säilytystarpeille. Autoille ovat umpiseinäisessä katoksessa omat lämmityspistokkeet ja sähköauton latausmahdollisuus on otettu suunnittelussa huomioon. Talo on täynnä upeita ratkaisuja, ole yhteydessä ja kysy lisää!

Energiatehokas talo
Rakennus kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan. Lämmityslähteenä toimii nykyaikainen, erittäin vähän energiaa kuluttava vesi-ilmalämpöpumppu. Tässä rakennuksessa keskivertoperheen  laskennallinen talon ja käyttöveden lämpöenergiankulutus on alle 5000kW vuodessa.

Sijainti on erinomainen
Alue on rauhallinen ja sijaitsee Raision ja Naantalin välissä, molempien kaupunkien palvelujen äärellä. Turun kauppatorille ajaa parissakymmenessä minuutissa ja Raision kauppakeskus Myllyyn alle vartissa. Lähiympäristö tarjoaa hyvät virkistysmahdollisuudet luontopolkuineen.

Tervetuloa tutustumaan
Soita tai lähetä sähköpostia ja kysy lisää, tervetuloa tutustumaan!
/yhteystiedot

Linkki Etuovi.com myynti-ilmoitukseen: https://www.etuovi.com/kohde/u94227?haku=M1989188264